Casa Matei

Despre Noi.

Află mai multe lucruri despre noi.

[ Berca, Buzau ]

Casa Matei

Pensiunea Casa Matei a fost inaugurată la 1 ianuarie 2007. De atunci, în mod constant, s-a afirmat ca una din cele mai atractive locații turistice de pe Valea Buzăului. Suntem prima pensiune culturală din România, implicată în viața culturală a județului Buzău, găzduim constant conferințe, seminarii, ședinte de pregătire pentru elevi și studenți pe domenii diverse, expoziții de pictură, caricatură, lansări de carte, etc.

Suntem parte din proiectul geoparcului Ținutul Buzăului și membri ANTREC și Slow Food Buzău. Am fost fondatorii și organizatorii primului festival rural de promovare a unei mărci locale, Festivalul Cârnaților de Pleșcoi. Deviza noastră este „Ospitalitate și rafinament”, pentru că suntem pasionați de ceea ce facem și dorim să oferim servicii turistice cât mai performante.

Pensiunea dispune de 15 camere duble și triple și un apartament generos. Avem un restaurant de 80 locuri și o terasă cu 60 locuri, cu grădina pe malul râului Buzău. Avem o sală de conferințe de 80 locuri, complet dotată, piscină exterioară, teren de sport, sală de biliard și bibliotecă.

Despre Noi. Despre Echipă.

WhatsApp Image 2024-02-06 at 18.41.51
WhatsApp Image 2024-02-06 at 18.41.50-4
[ ne gândim la tine ]

Filozofia noastră

Ești pe primul loc.

Ne asigurăm de fiecare dată că ai parte de cel mai bun moment de relaxare și liniște.

Comunicăm cu tine.

Suntem deschiși la idei noi și încercăm să îmbunătățim fiecare aspect al Casei Matei.

WhatsApp Image 2023-07-01 at 18.28.53 (1)