Casa Matei

Despre Noi.

Află mai multe lucruri despre noi.

[ Berca, Buzau ]

Casa Matei

Pensiunea Casa Matei a fost inaugurată la 1 ianuarie 2007. De atunci, în mod constant, s-a afirmat ca una din cele mai atractive locații turistice de pe Valea Buzăului. Suntem prima pensiune culturală din România, implicată în viața culturală a județului Buzău, găzduim constant conferințe, seminarii, ședinte de pregătire pentru elevi și studenți pe domenii diverse, expoziții de pictură, caricatură, lansări de carte, etc.

Suntem parte din proiectul geoparcului Ținutul Buzăului și membri ANTREC și Slow Food Buzău. Am fost fondatorii și organizatorii primului festival rural de promovare a unei mărci locale, Festivalul Cârnaților de Pleșcoi. Deviza noastră este „Ospitalitate și rafinament”, pentru că suntem pasionați de ceea ce facem și dorim să oferim servicii turistice cât mai performante.

Pensiunea dispune de 15 camere duble și triple și un apartament generos. Avem un restaurant de 80 locuri și o terasă cu 60 locuri, cu grădina pe malul râului Buzău. Avem o sală de conferințe de 80 locuri, complet dotată, piscină exterioară, teren de sport, sală de biliard și bibliotecă.

[ ne gândim la tine ]

Filozofia noastră

Ești pe primul loc.

Ne asigurăm de fiecare dată că ai parte de cel mai bun moment de relaxare și liniște.

Comunicăm cu tine.

Suntem deschiși la idei noi și încercăm să îmbunătățim fiecare aspect al Casei Matei.

Testimoniale
[ Testimoniale ]

Părerile altor persoane despre Casa Matei:

"Recomand cu drag. Mancare buna, locatie deosebita langa raul Buzau, servire rapida, iar gazda a fost foarte amabila cu noi. Cu siguranta vom reveni."
Cristina B.
"Am ajuns la recomandarea unor prieteni și nu ne-au dezamăgit. Am rămas plăcut impresionați de tot. Excelenta locatie cu mancare foarte gustoasa! Este pozitionata relativ aproape de foarte multe obiective turistice."
Maria S.
"Mâncarea de la Casa Matei este formidabila. Am mâncat cina și ne-am simțit excelent .pe lângă mâncarea foarte bună , servirea este și ea excelenta, muzica pe gustul nostru, iar locația curata și foarte primitoare."
Liana S.
"Cel mai mult m-a surprins amabilitatea tuturor: camerista, ospătărițele, doamna de la recepție. Locația este aproape de Vulcanii Noroioși, mâncare delicioasă. Ne-am simțit foarte bine, păcat că numai o noapte am petrecut aici. Vom reveni cu siguranță."
Cristian A.